Telefilem Pengantin Tangkap Muat Di Astro Ria

Telefilem Pengantin Tangkap Muat Di Astro Ria

Jangan lupa saksikan telefilem Pengantin Tangkap Muat pada 26 April 2023, 5 Syawal, bersiaran pada hari Rabu, pukul 10.00 pagi menerusi saluran Astro Ria 104 atau boleh juga strim secara online di astrogo.astro.com.my

Telefilem khas sempena Aidilfitri ini merupakan terbitan syarikat produksi Zeel Production Sdn. Bdh. dan diarahkan oleh Faliq Sharif.

Tayangan : Astro Ria 104
Tarikh : 26 April 2023 (Rabu)
Waktu : 10.00 Pagi
Pengarah : Faliq Sharif
Produksi : Zeel Production Sdn. Bhd.

Telefilem Pengantin Tangkap Muat Di Astro Ria

Barisan Pelakon

Berikut merupakan barisan pelakon yang terlibat dalam telefilem Pengantin Tangkap Muat seperti Siti Saleha, Raff Roslee, Nafiez Zaidi, Kimberly Chuah, Mas Anizan, Ezany Nizariff, Lydiawati, Halmey Hamdah, Hanan Hassan, Azlinda Rozali dan ramai lagi

Watak Lakonan

  • Siti Saleha sebagai Natasha
  • Raff Roslee sebagai Harishah
  • Kimberly Chuah sebagai Mazwin
  • Nafiez Zaidi sebagai Arif

Sinopsis Telefilem Pengantin Tangkap Muat

Telefilem Pengantin Tangkap Muat mengisahkan tentang Arif dan Mazwin bertemu jodoh dalam keadaan mengejut apabila mereka dikahwinkan tanpa perancangan.

Mereka dijadikan pengantin ganti saat akhir kerana pengantin asal Harishah dan Natasha melarikan diri malam akad nikah. Meskipun saling tidak mengenali, hanya bertentang wajah semasa menyarung cincin, rasa cinta terus wujud antara mereka berdua.

Namun kebahagiaan mereka diuji dengan kemunculan Natasha dan Harishah yang kononnya ingin menuntut hak mereka, setelah kecewa dengan cinta hati masing-masing.

Telefilem Pengantin Tangkap Muat Di Astro Ria

Post a Comment

0 Comments