Telefilem Dari Pintu Neraka Di TV9

Telefilem Dari Pintu Neraka Di TV9

Jangan lupa saksikan telefilem Dari Pintu Neraka pada 22 Mei 2023, bersiaran semula pada hari Isnin, pukul 8.30 malam menerusi slot Skrin Di 9 di TV9 atau boleh juga strim secara online di watch.tonton.com.my.

Telefilem yang pernah ditayangkan pada tahun 2014 ini merupakan terbitan syarikat JS Pictures Sdn. Bhd, diarahkan oleh Hj. Azman Hj Yahya dengan penulisan skrip daripada Fatin Nabila.

Tayangan Asal : 2014
Bersiaran : Slot Skrin Di 9 di TV9
Tarikh : 22 Mei 2023 (Isnin)
Masa : 8.30 Malam
Penulis Skrip : Fatin Nabila
Pengarah : Hj. Azman Hj Yahya (Jinggo)
Produksi : JS Pictures Sdn. Bhd.

Telefilem Dari Pintu Neraka Di TV9

Barisan Pelakon

Berikut merupakan barisan pelakon yang terlibat dalam telefilem Dari Pintu Neraka seperti Shiela Rusly, Amar Asyraf, Syafiq Kyle, Shakilla Khoriri, Nad Zainal, Adil Alias, Noreen, Jaffar Hasan dan ramai lagi.

Watak Lakonan

  • Sheila Rusly sebagai Mak Nab
  • Amar Asyraf sebagai Kamal
  • Syafiq Kyle sebagai Zajri
  • Shakilla Khoriri sebagai Adila
  • Nad Zainal sebagai Effa

Sinopsis Telefilem Dari Pintu Neraka

Telefilem Dari Pintu Neraka mengisahkan tentang Kamal yang berasal dari keluarga yang miskin tetapi dia seorang yang angkuh. Dia sering terlibat dengan aktiviti gengster, vandalisme dan juga kes jenayah.

Keluarga Kamal sudah puas memberi nasihat supaya dia berubah tetapi gagal. Satu hari, Kamal telah pecah rumah dan membunuh tuan rumah itu. Dia panik lalu melarikan diri dari rumah.

Setelah Kamal dipenjarakan, ibunya tidak jemu datang melawatnya. Apakah Kamal akan insaf dan memahami pengorbanan ibunya? 

Telefilem Dari Pintu Neraka Di TV9

Post a Comment

0 Comments