Telefilem Busung Katak (Astro Citra)

Telefilem Busung Katak (Astro Citra)

Telefilem Busung Katak (Astro Citra)

Saksikan telefilem BUSUNG KATAK yang akan bersiaran pada 15 Oktober 2022, hari Sabtu pada pukul 10.00 malam menerusi slot Citra Exclusive di Astro Citra 108 atau boleh juga tonton secara online di astrogo.astro.com.my

Tayangan : Slot Citra Exclusive di Astro Citra
Tarikh : 15 Oktober 2022 (Sabtu)
Masa : 10.00 Malam
Penulis Skrip : Mayarasi Emma & Seri Dewi
Pengarah : Azmir Affand
Produksi : Efficent Action Sdn Bhd

🎥 Tonton disini - Link 1 | Link 2

Barisan Pelakon

Antara barisan pelakon yang terlibat dalam telefilem ini ialah Emma Maembong, Kodi Rasheed, Fiza Thomas, Monrasli Aswad, Nazlinda Yusof dan ramai lagi.

Watak Lakonan

  • Emma Maembong sebagai Kak Wan
  • Kodi Rasheed sebagai Salim
  • Fiza Thomas sebagai Laila

Sinopsis Telefilem Busung Katak

Telefilem Busung Katak mengisahkan tentang Kak Wan yang menderita disebabkan sihir busung katak yang telah dilakukan oleh seseorang terhadap dirinya.

Pada mulanya, Kak Wan sihat seperti yang lain dan tiba-tiba satu hari dia jatuh sakit dan bermula daripada itu, perutnya mula membesar dan rupanya seperti keluar sisik seperti katak..

Sihir tersebut telah menyebabkan konflik Kak Wan dan madunya Laila apabila Kak Wan sendiri mengesyaki Laila adalah orang yang menyihirnya akibat cemburu.

Disebabkan gangguan dan kesakitan yang melampau, fizikal Kak Wan kini mula berubah menjadi seperti seekor katak. Adakah betul Laila yang menyihir Kak Wan?

Kak Wan menderita disebabkan sihir busung katak yang telah dilakukan seseorang terhadap dirinya. Sihir tersebut telah menyebabkan konflik di antara Kak Wan dan madunya Laila.

Telefilem Busung Katak (Astro Citra)

Post a Comment

0 Comments