Telefilem Sebalik Hati

Telefilem Sebalik Hati

Telefilem Sebalik Hati

Saksikan telefilem SEBALIK HATI yang akan bersiaran pada 27 September 2022, hari Rabu pada pukul 9.00 malam menerusi slot Drama On 2 di Tv2 atau boleh juga tonton secara online di rtmklik.rtm.gov.my

Tayangan : Slot Drama On 2 di TV2
Tarikh : 28 September 2022 (Rabu)
Masa : 9.00 Malam
Pengarah : Hashim Rejab
Produksi : Zamriez Golden Pictures Sdn. Bhd.

🎥 Tonton disini - Link 1 | Link 2 | Link 3

Barisan Pelakon

Antara barisan pelakon yang terlibat dalam telefilem ini ialah Nazeera Sardi, Mustaqim Bahadon, Shiqin Kamal, Mahmud Ali Bashah, Nadia Kesuma, Nur Atika, Rahim Jailani dan ramai lagi.

Sinopsis Telefilem Sebalik Hati

Telefilem Sebalik Hati mengisahkan tentang gadis bernama Mariam seorang pekerja yang rajin dan baik hati. Jamil amat berterima kasih pada Mariam kerana dengan bantuan Mariam dia mendapat kepercayaan Tuan Haji Rosli.

Cadangan Mak Wan untuk menjodohkan Mariam dengan seorang duda anak dua ditolak oleh Mariam. Mariam juga menolak lamaran Wahid Borneo rakan baik Tuan Haji Rosli. Jauh dibenak hati Mariam dia amat mengharapkan Jamil sebagai calon suaminya.

Mariam seorang pekerja yang rajin dan baik hati. Jamil amat berterima kasih pada Mariam kerana dengan bantuan Mariam dia mendapat kepercayaan Tuan Haji Rosli. Cadangan Mak Wan untuk menjodohkan Mariam dengan seorang duda anak dua ditolak oleh Mariam.

Mariam juga menolak lamaran Wahid Borneo rakan baik Tuan Haji Rosli. Jauh dibenak hati Mariam dia amat mengharapkan Jamil sebagai calon suaminya. Jamil melantik Diana, seorang gadis cantik sebagai setiausahanya di pejabat.

Harapan Mariam pada Jamil semakin pudar apabila dia diberitahu yang Jamil akan mengikat tali pertunangan dengan Nurazlina. Nurazlina juga mendesak Jamil supaya memecat Mariam. Mariam mengambil keputusan untuk berhenti kerja dan pulang ke kampung.

Jamil hanya sedar yang Mariam menaruh hati padanya apabila diberitahu oleh Diana, anak saudaranya. Lalu apakah kesudahan telefilem ini? Ikuti kesudahannya di TV2.

Telefilem Sebalik Hati

Telefilem Sebalik Hati

Post a Comment

0 Comments