Telefilem Bibik I Artis Di TV9

Telefilem Bibik I Artis Di TV9

Telefilem Bibik I Artis Di TV9

Saksikan telefilem Bibik I Artis yang akan menemui penonton semula pada 16 Februari 2024, bersiaran pada hari Jumaat, jam 8.30 malam menerusi slot Skrin Di 9 di TV9 atau boleh juga striming secara online di Tonton.

Telefilem asalnya ditayangkan pada tahun 2014 ini merupakan terbitan syarikat produksi Zamriez Golden Pictures Sdn. Bhd., diarahkan oleh Mak Mie dengan nukilan skrip daripada MF Kencana.

Tayangan Asal : 2014
Bersiaran : Slot Skrin Di 9 di TV9
Tarikh : 16 Februari 2024 (Jumaat)
Masa : 8.30 Malam
Penulis Skrip : MF Kencana
Pengarah : Mak Mie
Produksi : Zamriez Golden Pictures Sdn. Bhd.

Pelakon & Watak

Berikut merupakan barisan pelakon yang terlibat dalam telefilem ini seperti Nelydia Senrose, Lia Natalia, Norman Hakim, Sharifah Shahora, Puteri Adrianna, Syazwan Zulkifli dan ramai lagi.

  • Nelydia Senrose sebagai Bibik Mek
  • Sharifah Shahora sebagai Puan Murni

Sinopsis Telefilem Bibik I Artis

Telefilem Bibik I Artis mengisahkan bibik Mek telah menghadiri sati sesi uji bakat secara rahsia. Dia telah menerima beberapa tawaran berlakon.

Apabila majikannya, Puan Murni mendapat tahu, dia tida berapa gemar akan hal itu kerana dikhuatiri bibik Mek tidak dapat melaksanakan tugasnya dengan baik.

Namun akhirnya, Puan Murni mengalah apabila dia dipecat oleh syarikatnya atas faktor krisis kewangan dan bibik Mek pula yang mengupahnya sebagai pembantu peribadi.


Post a Comment

0 Comments