Telemovie Jaga Depa Sat Di TV3

Telemovie Jaga Depa Sat Di TV3

Bagaimana agaknya apabila anda terpaksa tinggal serumah dengan atok yang juga seorang bekas askar yang pentingkan disiplin dalam semua hal?

Macam-macam aksi lucu bakal disajikan dalam telefilem Jaga Depa Sat yang akan menemui anda semula pada hujung minggu ini.

{tocify} $title={Table of Contents}

Telemovie Jaga Depa Sat Di TV3

Sinopsis Telefilem Jaga Depa Sat

Telefilem Jaga Depa Sat mengisah tiga orang gadis yang diterima kerja di Kuala Lumpur namun terpaksa tinggal dirumah Tok Ayah.

Tapi, kenapa ketiga-tiga mereka begitu risau untuk tinggal dengan Tok Ayah? Pelbagai konflik dan aksi lucu telah berlaku selama tinggal bersama tok ayah. Jangan terlepas saksikannya.

Barisan Pelakon

Berikut merupakan antara barisan pelakon dalam telefilem ini seperti Ika Nabella, Reen Rahim, Aisya Hasnaa, Kazar Saisi, Sharifah Shahor, Nazif Kamal, Saifulla Khaisas, Nafis dan ramai lagi.

Watak Lakonan

  • Kazar Saisi sebagai Tok Ayah
  • Reen Rahim sebagai Mia
  • Ika Nabella sebagai Shai 
  • Aisya Hasnaa sebagai Zana
  • Nazif Kamal sebagai Aliff
  • Saifullah Khaisas sebagai Afiq
  • Nafis sebagai Haziq

Telemovie Jaga Depa Sat Di TV3

Produksi & Pengarah

Telemovie asalnya ditayangkan pada tahun 2015 ini merupakan arahan Jamal Khan, penulisan skrip daripada Mufid Suhaimi dan diterbitkan oleh produksi Primewors Studios Sdn. Bhd.

Waktu Bersiaran

Jadi jangan lupa hujung minggu anda dengan menyaksikan telefilem Jaga Depa Sat pada 21 Januari 2024, hari Ahad, pukul 9.00 malam di slot Cereka Pilihan di TV3 atau boleh strim di Tonton.

Info Penuh Telefilem

Tayangan Asal : 2015
Bersiaran : Slot Cereka Ahad di TV3
Tarikh : 21 Januari 2023 (Ahad)
Penulis Skrip : Mufid Suhaimi
Pengarah : Jamal Khan
Produksi : Primeworks Studios Sdn. Bhd.

Post a Comment

0 Comments