Telefilem Bahalol Di TV Okey

Telefilem Bahalol Di TV Okey

Kalau anda tiada urusan pada hujung minggu ini, jangan lupa untuk saksikan telefilem Bahalol yang akan menemui anda menerusi saluran TV Okey.

Sebuah telefilem yang memaparkan kehidupan seorang pemuda autism berumur 40-an yang dilakonkan oleh Sobri Anuar disamping pelakon-pelakon lain lagi.

{tocify} $title={Table of Contents}

Telefilem Bahalol Di TV Okey

Sinopsis Telefilem Bahalol

Telefilem Bahalol mengisahkan tentang seorang pemuda autism berumur 40-an bernama Bilal yang hidup bersama ibunya Rokiah. Rokiah menjalankan tugas seorang ibu dengan sebaik-baiknya agar suatu hari nanti, Bilal dapat hidup berdikari seperti individu normal yang lain.

Barisan Pelakon

Berikut merupakan barisan pelakon yang terlibat dalam telefilem Bahalo seperti Sobri Anuar, Liza Othman, Wan Azli Wan Jusoh, Sani Sudin, Shazman Isaac, Maznah Ariffin, Shahizan, Zainorhisyam, Faiz Alimon, Ahmad Asri, Ezaida Norzak dan ramai lagi

Watak Lakonan

  • Sobri Anuar sebagai Bilal@Bahalol
  • Liza Othman sebagai Rokiah
  • Wan Azli sebagai Rusman
  • Sani Sudin sebagai Ja'bar
  • Shazman Isaac sebagai Ta'an
  • Maznah Ariffin sebagai Mahyun

Produksi & Pengarah

Telefilem yang pernah disiarkan pada tahun 2022 ini merupakan arahan Que Haidar dan Zainorhisyam Samudin, penulisan skrip daripada Rahhiemi Alias dan Harith Baharudin dan diterbitkan oleh Gambo TV.

Waktu Bersiaran

Jangan lupa saksikan telefilem Bahalol yang akan menemui penonton pada 10 Disember 2023, bersiaran pada hari Ahad pukul 2.30 petang menerusi slot Layar Okey di TV Okey atau boleh strim secara online di rtmklik.rtm.gov.my

Info Penuh Telemovie

Tayangan Asal : 2022
Bersiaran : Slot Layar Okey di TV Okey
Tarikh : 10 Disember 2023 (Ahad)
Waktu : 2.30 Petang
Penulis Skrip : Rahhiemi Alias dan Harith Baharudin
Pengarah : Que Haidar dan Zainorshiyam Samudin
Produksi : Gambo TV

Telefilem Bahalol Di TV Okey

Post a Comment

0 Comments