Telefilem Mania Di TV2

Telefilem Mania Di TV2

Telefilem Mania Di TV2

Saksikan ulang siar Telefilem MANIA yang akan menemui penonton pada 27 April 2022, hari Rabu pada pukul 9.00 malam menerusi slot Drama On 2 di siaran TV2 atau tontonan secara online di rtmklik.rtm.gov.my

Tayangan : Slot Drama On 2 di TV2
Tarikh : 27 April 2022 (Rabu)
Waktu : 9.00 Malam
Pengarah : Along Kamaludin
Penulis Skrip : Irwan Mansor
Penerbit : Nasharudi
Produksi : Multinet Aim Sdn. Bhd.

Barisan Pelakon

Antara pelakon yang terlibat dalam telefilem ini ialah Wanns Ahmad, Ashiqin Kamal, Hairie Othman, Azeela Shadan, Dazrin Kamarudin, Fimie Don dan ramai lagi

Watak Lakonan

  • Wanns Ahmad sebagai Adib
  • Fimie Don sebagai KC
  • Ashiqin Kamal sebagai Erin
  • Azeela Shadan sebagai Mama
  • Hairie Othman sebagai Papa
  • Dazrin Kamarudin sebagai Fakhri

Sinopsis Telefilem Mania

Telefilem Mania mengisahkan tentang Adib iaitu seorang pelajar kolej yang sedang mencari seseorang untuk jatuh cinta. Akhirnya Adib jatuh cinta dengan Erin, seorang janda yang dikenalinya di media sosial selepas mereka semakin rapat.

Pada awal pertemuan, Erin agak keberatan untuk meneruskan hubungan kerana jarak perbezaan umur dan darjat keluarga yang berbeza. Namun, Adib tetap bertegas untuk meneruskan hubungan kerana amat mencintai Erin walau apa pun dugaan yang mendatang.

Adib bagaimanapun tidak mengetahui hubungannya dengan erin bakal merubah hidupnya secara total. Apakah mania? Siapakah yang mania? Apakah benar bagai dikata cinta mampu mendorong seseorang menjadi gila.

Telefilem Mania Di TV2

Post a Comment

1 Comments